27.09.2022 | 11:54
Македонски сайт: Страшно! Футболистите не изпълниха желанието на хората – загубиха от най-омразния ни съсед
За нас в Македония това е болезнено поражение, шамар на лицето, пише изданието в съседката ни

Македонският сайт sportmedia.mk, който възторжено пишеше за самочувствието на македонските футболисти и арогантността на феновете им преди срещата с България от Лигата на нациите, определи българската победа като нещо страшно.

„Страшно! В двубоя между двамата губещи в групата, в която ликува Грузия, имахме поне малка утеха и мотив да завършим с усмивки и гордост, но не успяхме. Двубоят с България беше от голямо значение за нас в Македония, за народа, за всички, които се чувстват унизени от източната съседка след всички политически събития през последните няколко години.

И затова стадионът беше пълен – защото хората искаха победа. Народът дойде да се порадва, да победи „лошите“ съседи, които предизвикват нашата история, език и идентичност! Те не дойдоха да видят загубен цикъл, загубени шансове за нова битка за Европейското първенство! Футболистите не изпълниха желанието на хората – загубиха от най-омразната ни съседка. България си тръгва от Скопие с широки усмивки като голям победител.

Тази „най-слаба“ България във футболно отношение в историята с гордата Македония, която се гордееше отдавна, но не и сега след поредицата от поражения… За нас в Македония това е болезнено поражение, шамар на лицето“, плаче сайтът.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Ва тези Севернаци ли са ,Макета ли са и да слезе и техния Бог Македон на земята к тези промити мозаци и без гънки като слифовани с най ситната шкурка и той не може да и помогне.Наще така наречени политици защо се занимават с такива индивиди или и тех ги задължават Господарте им от вън.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране