29.07.2022 | 22:10
​​​Македонците се жалват: В София ни викаха „българи“, срам!
Гьорче Петров иска УЕФА да накаже ЦСКА заради публиката

Атака по ЦСКА и България дойде от северномакедонския сайт Sportmedia.mk. От Скопие призовават УЕФА да започне процедура срещу българския вицешампион, който елиминира снощи тима на Македония Гьорче Петров в Лигата на конференциите.

Северномакедонците твърдят, че на стадион „Българска армия“ фенове на „червените“ скандирали „българи, българи“, което било „срамота и реч на омразата“.

Скандиранията, случили се в Борисовата градина според северномакедонците, са сравнени с тези на срещата между Фенербахче и Динамо (Киев), когато турската агитка дразнеше гостите с името на Владимир Путин.

„Ако в Скопие преди седмица, когато гостуваха българите, всичко беше идеално и перфектно, това е македонското гостоприемство, така българите си връщат“, се казва още в коментара.

В Северна Македония се заканват на нашите национали за мача в Скопие през септември, като определят националния отбор на България като „отчаян“ и обещават да го посрещнат по „европейски“ с няколко „парчета“ в мрежата му.

„Ние, македонците, и всички граждани на тази държава сме господа, за разлика от българите“, завършват северномакедонците.

1 коментар

  1. Гришо каза:

    Що е маке, все е….аке.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране