06.03.2015 | 8:18
Мечка ближе Путин за 8 март
Списание пусна колаж на президента за женския празник

Необичайно поздравление за 8 март ще получи нежната половина от населението в руския град Саратов от първата страница на списанието „Мост”.

Първият брой на изданието излиза на корицата си с лика на президента Владимир Путин, когото мечка лиже по бузата, информира вчера „Ехото на Москва”. Отстрани е разположен красив букет от лалетаа отдолу надпис: „Честит 8 март, момичета!”. Инициативата за издаването на новото списание е на местната организация „Млада гвардия”, уточняват агенциите.

Главният му редактор Людмила Сухарева обяснява, че „мечката символизира Русия, която обича своя президент, както и всички момичета и жени, които също го обичат”. По думите й Путин също „обича всички момичета”. „Изданието „Мост” ще бъде своеобразна площадка за саратовските автори”, обяснява Сухарева. В първия му номер читателите ще могат да видят картички за женския празник, нарисувани от ученичка в 6-и клас.

Освен това мъжете ще получат ценни съвети какво да подарят на любимите си дами за 8 март. За читателите е предвиден и календар с музикалните събития и изложби в Саратов.Междувременно социолозите потвърдиха тезата на главната редакторка на списание „Мост”, че „всички обичат Путин”.

Проучване на обществените настроения показва, че ако изборите за президент се проведат в близката неделя, то сегашният лидер би удържал убедителна победаТова сочат данни на „Левада-Център”, публикувани вчера от Интерфакс. За Путин биха гласували 59% от всички руски граждани и 80 на сто от онези, които твърдо са решили да отидат до урните.

На второ място се нарежда лидерът на комунистите Генадий Зюганов, за когото бюлетина биха пуснали 7%. Трети е ексцентричният председател на либералдемократите Владимир Жириновски с 4 на сто от гласовете. Последни в класацията с по 1% са премиерът Дмитрий Медведев, военният министър Сергей Шойгу и опозиционерът Алексей Навални.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране