13.02.2017 | 12:51
Меглена Кунева няма да се кандидатира за депутат
Давам път на младите, обяви лидерът на ДБГ

Оставам в политиката, но няма да се кандидатирам за народен представител“, това заяви изненадващо лидерът на ДБГ Меглена Кунева.

„В момента събираме номинации от цялата страна за депутати. Благодаря не всички, които ме подкрепят публично. Аз няма да бъда кандидат за парламента. Винаги съм работила открито. Водила съм много битки, поемала съм отговорности. Давам път и подкрепа на млади политици. Такива хора има доста в Реформаторския блок и аз ги поканих днес. Оставам в политиката, за да дам шанс на младите хора. Две неща за мен са важни – членството ни в ЕС и образованието“, каза Кунева.

„Миналата година спрях проекти. Дадох ги на ДАНС и прокуратурата. Поемала съм много отговорности. Казаха ми да си затворя очите, но не го направих. Ако правителството не беше подало оставка, щях да се справя до лятото с препоръките“, заяви Кунева по повод скандала с евросредствата в МОН. Тя отново призова служебният министър Николай Денков да поеме отговорност, а да не се опитва да прехвърля собствената си отговорност.

1 коментар

  1. I am claudius каза:

    ВСИЧКИ ЗНАЕМ,КАКВО Е ПОЕМАЛА ЛЮБИТЕЛКАТА НА МЛАДИ МЪЖЕ……АМА ЗАЩО НЕ СИ КАЖЕ,ЧЕ СЕ ГЛАСИ ЗА ЕВРОКОМИСАР….

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране