14.03.2016 | 22:20
Местан пуснал жалба срещу охранител на Доган, страхувал се от него, защото бил „сибирски касапин“ (видео)
Бившият гард Ерол Челеби бил привикан от службите заради заплаха за "убийство"

Изританият от ДПС бивш председател на партията Лютви Местан е подал жалба в службите срещу бивш охранител на Ахмед Доган. Ерол Челеби, който е дългогодишен охранител на почетния председател, е бил привикан в ДАНС на събеседване с Местан. Това съобщи самият Челеби в ексклузивно интервю за предаването „Ничия земя“ на Нова тв.

В жалбата на Местан е нарекъл ексгарда „сибирския касапин“ и подробно обяснил, че се чувствал заплашен от Челеби. Бившият председател на ДПС, който беше изгонен на 24 декември 2015 г., написал в жалбата си, че в миналото той е изпълнявал мокри поръчки на Ахмед Доган.

В момента бившият охранител е шофьор в столична Спешна помощ. Челеби е изумен как Местан е решил, че той ще го убива след като е извън ДПС над 10 години.

Бившият гард заплаши, че може да разкаже скандални пикантерии за бившия председател на ДПС от началото на 90-те години на миналия век. Той намекна, че става въпрос за неговата сексуалност.

Ерол Челеби допълни, че е имал среща с Доган. На новогодишното тържество на 17 декември 2015 г. Лютви Местан е колабирал в Сараите в „Бояна“.

Вижте скандалния разказ на Ерол Челеби:

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране