28.03.2017 | 11:55
Методи Андреев: Кабинетът “Борисов 3” ще е катастрофа
Моделът не е Кой, a Кои

Третият кабинет на Бойко Борисов ще е катастрофа. Хората реагираха прагматично – запазиха статуквото срещу това да не управлява БСП. Попаднаха обаче в клопката на Борисов, който им казва” „Аз съм прост и вие сте прости”.

Това обяви Методи Андреев, бивш депутат от ГЕРБ в предишния парламент и кандидат за народен представител от “Нова република”, по бТВ. Формално няма значение дали ГЕРБ или БСП управлява, защото накрая всичко опира до това кой ще взима комисионните. Моделът не е „Кой”, а „Кои”, каза още Андреев.

На въпроса защо е бил част от партията на Бойко Борисов той уточни, че в началото на втория мандат е имало надежда за реформи, но след първата година е останал разочарован. Сам напуснах ГЕРБ, никой не ме е гонил, уточни Андреев.

2 коментара

  1. някой каза:

    Срам и резил за този човечец!Премина през всички възможни формации, само и само да е в телевизора и да получава слава и пари.Явно и двете свършиха и сега бившият му приятел и шеф ББ го изхвърли на боклука.Дано повече да не се връща!Никой не уважава хамелеоните.

  2. Джин каза:

    Тоя е по голям сопол от Тиквата и Цвинокио.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране