18.07.2015 | 0:50
Министър Лили с ластична рокличка и без сутиен на магистралата…
Снимка на герберката взриви социалните мрежи

Снимка на строителната министърка Лиляна Павлова взриви социалните мрежи, видя МИГNews.info.

От снимката става ясно, че любимата министърка на премиера Бойко Борисов си е позволила да инспектира строителен обект, облечена с ластичка рокличка и без сутиен. Тя е в компанията на шефа на пътната агенция Лазар Лазаров, който с неприкрито задоволство оглежда рубенсовите форми на шефката си.

Потребители на “Фейсбук” коментират гърдите на Павлова и стигат до логичния извод, че “жегата си казва думата, пък може и пиарките й да са в отпуска…”

“Но ние лично бихме подкрепили законопроект, който разрешава по без бельо да се пускат само 20 – годишни двойки със стегнат бюст. Наднорменото тегло на министърката далеч не й помага да изглежда добре. И най-вероятно не това е била целта й. Искала е да се почувства удобно. Да, но нас всички ни стана неудобно от гледката. Та да си дойдем на въпроса, г-н Борисов, тука уволнения ще има ли или за това лято свършихме с популистките пози?”,     пишат в социалните мрежи.

4 коментара

  1. Пепа Мъглова каза:

    Ох, горката, ама какво сте я задъвкали, бе….че не е грозна жената, има си ги, добре й стоят, да не е на светски прием, магистралата обикаля…Рубенсов тип е дамата, апетитна е, и от къде с те сигурни, че без сутиен, има сутиени от тънка материя, я, вижте, че не са й виснали до корема…

  2. Мими каза:

    Самочувствието да си пълен с пари и да се мислиш за Господ, етикет не признава.

  3. цицоман каза:

    е какво? хубави са й гърдите. за такива форми в МИГНЮЗ можете само да си мечтаете

  4. Динков каза:

    Госпожата освен като един разглезен министър,с друго не бих я забелязал.Тръгнала без сутиен да контролира работата по въпросната магистрала.Лилито е един обикновен чиновник с добри съветници,които щъкат около нея всеки ден.Да си “откъснеш” от класациите на клакьорските агенции, които никнат всеки ден и се изпреварват да подреждат кухите си предпочитания: К. Георгиева,Йорданка Фандъкова,Лилито Попова и още знайни и незнайни “фактори”,без които България “не може”.Държавицата ни е за съжаление.Пълно безумие е, да класираш на първо място една готованка К.Г., която използва името на моята държава по света за лична употреба.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране