01.09.2017 | 17:20
Мутренските времена се върнаха!
Мутри с бухалки нахлули в елитен столичен ресторант и почнали да налагат хората

Мутренските времена в София се завърнаха. Двама маскирани мъже спретнаха свиреп екшън в столицата.

Те нахлули в елитния ресторант Chef’s в столичния квартал „Лозенец“ и започнали да чупят наред с бухалките, които размахвали заплашително, научи ексклузивно медията ни. Щом приключили с вандалщината, мутрягите се впуснали към хора от ресторанта и започнали да ги налагат.

Всичко се е разиграло пред очите на втрещени чужденци. Както медията ни вече писа, извършителите са избягали в неизвестна посока щом са приключили с мутренските си изпълнения. На място гъмжи от полиция. Има и жандармерия. Лекари преглеждат пострадалите.

„Комшия, живущ в сградата под нашия ресторант около 9 часа се прибира с такси, бива нападнат от двама маскирани с бухалки и нож“. Това разкри в ефира на bTV шеф Виктор Ангелов, главен готвач и основател на ресторант Chef’s, където вчера се разигра свиреп инцидент.

„В паниката нападнатият хуква към входа на кооперацията и по инстинкт тръгва към ресторанта, влиза в заведението през странична врата, прави кръг между масите и излиза. Атаката в ресторанта продължава, един от нападателите продължава да го гони между масите“, разказа още Ангелов. „Господинът е добре, полиция дойде относително бързо, сега се води разследване. Доста бързо се е разиграла сценката, и двамата нападатели са избягали“, разказа още главният готвач на столичното заведение.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране