13.11.2023 | 11:28
Начо вече е без книжка, няма право да напуска страната
"Мерцедесът" на бил негов, а собственост на пловдивска фирма

“Постановено е отнемането на книжката на Начо Пантелеев, има и забрана за напускане на страната. Може технически в момента да се изпълнява, но това е свършено”, коментира говорителят на Окръжна прокуратура във Велико Търново Илиян Благоев по повод информацията, че наблюдаващият Йордан Кожухаров не си е свършил работата.

При административни производства книжката се отнема директно от органите на полицията. Когато обаче шофьорът е обвиняем по наказателно производство прокурорът отнема с постановление, временно до решаване на въпроса за вината, обясни той.

“Привличането като обвиняем е като условие, за да може да се отнеме книжката. Това е направено. Технически в момента ли се изпълнява, но е постановено. Наложена и е и забрана да напуска страната. Тези неща се изпълняват от полицията, но са постановени”, коментира Благоев.

Прокурорът каза още, че акцията в дома на Начо Пантелеев не е по делото за инцидента с Ферарио Спасов.

“По друго досъдебно производство във връзка с публикация във фейсбук, на която той е с оръжие, което държи в дясната си ръка и гледа панорамата от скалите на Лясковец. Тя е от 2016 г. и се установи, че оръжието не е негово. Твърди се, че е газово, на друг, който не е от Лясковец и в момента не е в България”, уточни шефът на полицията в Горна Оряховица Мариян Лонгинов.

Мерцедесът пък не е собственост на 24-годишния Начо. Той е на лизинг и се води собственост на пловдивска фирма.

Начо е издънка от известния джебчийски род Манджите. Жените на тарторите “работят” в чужбина, основно във Великобритания, докато тарторите тук демонстрират положение, без да имат и ден трудов стаж.

2 коментара

  1. Грамотен каза:

    “Мерцедесът” на бил негов, а собственост на пловдивска фирма….Ммммм дааааа , ич не сте грамотни….

  2. Грамотен каза:

    “Мерцедесът” на бил негов, а собственост на пловдивска фирма…..Преглеждайте си кво сте писали, оти искате пари да ви четем…..

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране