06.03.2015 | 23:39
Намериха вещите на убитата Вероника
Не е ясно защо убиецът я е съблякъл и е хвърлил в реката даже мобилния й телефон

Водолази извадиха от водите на Янтра край горнооряховското село Първомайци оръжието, с което е извършено престъплението, дамската чанта и телефона на момичето.Убиецът на Вероника – 40-годишният Илиян Здравков сам показал на разследващите къде е хвърлил вещите, съобщава Нова телевизия.

Илиян Здравков работи в краварник в покрайнините на Горна Оряховица. Задържан е за 72 часа. Той е бил издирван, тъй като от 14 октомври миналата година има влязла в сила присъда „лишаване от свобода“ за четири години. Тогава Здравков е осъден за нападение и обир над 18-годишно момиче от Русе.

Във форумите обаче ври и кипи от въпроси. След като е искал да я ограби, защо Илиян е хвърлил скъпия й телефон? Защо не я е убил с един удар, а я е млатил с теслата с огромна жестокост, която прилича на отмъщение и омраза към момичето?  Защо тялото не бе намерено три дни в сравнително плитката река? Как е работил в краварник официално, когато от една година го издирват? Защо я е съблякъл, когато с дрехите ще потъне по-лесно? Въпроси, но които трудно може да бъден намерен логичен отговор.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране