18.07.2023 | 12:56
Напълно неизвестен актьор сяда на стола на Сашо Кадиев в Бтв
От месеци насам се шушука, че Сашо Кадиев слиза от ефир

Един от главните заподозрени за наследяването на обичания водещ Сашо Кадиев е актьорът Павел Иванов. Той е тотално неизвестен на публиката, но тези, които го познават – го обожават. Феновете го оприличават на неговия учител от НАТФИЗ – Стефан Данаилов. Младата звезда е един от четиримата „татковци“ в нашумелия по телевизията сериал. Това определено прави пътя му до желаното място на диванчето до Деси доста по-лесен.

Сашо напоследък си спечели негативизъм в телевизията. Припомняме, че през месец февруари празнува рождения си ден зад граница в компанията на любимата си Ивелина Чоева, а през това време Деси си партнира с кой ли не в предаването. Заради честите му отсъствия bTV били разгневени. Сега търсят на негово място някой по-амбициозен. Заговори се, че водещият е решил да се отдаде изцяло на театрална кариера.

Писнало му да става толкова рано и да забавлява хората от екрана. Един от големите пороци на Сашо са видеоигрите. Понякога прекарва цели нощи, без да мигне, за да играе. Бившата му жена го приемаше с този порок, но настоящата му приятелка Ива Чоева е поставила въпроса да избира или игрите, или нея.

Кадиев не се отказва от игрите дори по време на ваканция.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране