30.08.2023 | 21:27
Наркобос хвърлен жив в морето със завързани ръце и котва около кръста (шокиращи снимки, видео)
Талибан е ликвидиран, след като задигнал 200 кила кокаин от картел във Венецуела. Екзекуцията му е заснета, за да всява страх

Наркобос с прозвището Талибан бе изхвърлен жив в морето с вързани ръце, прикрепена котва около кръста и оставен да се удави. Жестокото отмъщение е заради открадната около 200 килограма дрога от картел във Венецуела, а екзекуцията на боса бе заснета с камера. Шокиращото видео, публикувано от медиите в САЩ и Великобритания, разтърси целия свят.

На потресаващи кадри може да бъде забелязан 68-годишният Рейналдо Фуентес – Талибан, вързан, със запушена уста и следи от кръв по главата на борда на лодка във водите на Карибско море близо до остров Мартиника. На видеоклипа Фуентес се взира в човека, който прави записа, след което е изхвърлен в морето. Той остава безмълвен през цялото време, а в очите му се чете ужас.

Нито един от неговите убийци не е индентифициран, но на записа се чува мъж, който казва: „Уверете се, че лицата на нито един от нас не се вижда“, а друг коментира, че „няма начин как Фуентес“ да се спаси.

Рейналдо Фуентес – Талибан е бос от средна величина във Венецуела. Гангстерът прави фатална греша и като посредник на венецуелски наркокартел изфабрикува схема, като изхвърля наркотици на стойност 10 милиона долара в морето. След като заблуждава началниците, че е бил преследван от бреговата охрана и се е наложило да се отърве от кокаина, той се връща обратно да извади дрогата, за да си я продаде сам. Наркотикът бил пренесен на карибски остров, но схемата на Фуентес се издънила, след като неговите помагачи го издали на картела и на съдружниците му. Така се стигнало до жестокото и кърваво покушение.

Вижте снимките ТУК

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране