24.04.2015 | 0:03
Нарязаха гумите на Тони Силва
Нападателят отказва да играе, иска да си ходи час по-скоро
Продължават премеждията около футболиста на ЦСКА Тони Силва, който заяви, че иска да си ходи час по-скоро от “Бъл­гарска армия”.
В сряда вечерта стана ясно, че неизвестни са атакували автомобила на португалеца и са спукали гумите му. Малко по-късно Тони Силва публикува снимка на личната си страница във “Фейсбук”, с която потвърди стореното. Силва написа краткото “Уау” по повод вандалската проява, което мигновено стана повод на десетки коментари.
Повечето пот­ребители изразяват подкрепата си към Силва, като допълват фрази от рода на: “Това е България”, “вандалщина”, “малоумна работа”. Както е ясно, след загубата от “Локомотив” (Сф) с 0:1 фенове нападнаха с расистки обиди ТониСилва. След това те твърдяха, че той им е отвърнал със среден пръст. Вчера португалецът се отметна в твърдението си, че е обиждан на расистка основа с официално писмо в сайта на ЦСКА.
След случката с автомобила Силва е отказал да тренира вчера и е заявил, че иска да се маха. Все пак наставникът на 31-кратния роден шампион Галин Иванов ще се опита да го разубеди. Допреди няколко дни Силва можеше да си тръгне във всеки един момент заради неплатени заплати, но точно преди три дни играчите получиха пари и сега той не може да разтрогне с мотив “неплатени заплати”. Както е ясно, почти всички футболисти на “червените” обмислят бягство веднага след края на сезона, тъй като клубът продължава да няма собственик и финанси.
Всеки ден изникват нови задължения, които няма кой да покрие. Първо спряха мобилните телефони на играчи, треньори и администрация, след което се оказа, че дори няма нафта за клубното возило, което ги кара на тренировки. Старши треньорът Га­­лин Иванов разкри, че ще говори днес сутринта преди първата тренировка на отбора. Той ще се опита да разясни какво се прави и на какъв етап е тимът преди срещата с “Литекс”.Междувременно стана ясно, че Станислав Ставров ще ръководи дербито на 27-ия кръг между “Литекс” и ЦСКА.
До момента през сезона той е ръководил по два мача на двата тима. При него “оранжевите” имат две победи (над Локомотив Пловдив и Локомотив София), а “червените” имат загуба от “Лудого­рец” и равен със “Сла­вия”. Станислав Ставров ръководи и първия 1/4-финал за Купата на България между “Ли­­текс” и “Лудогорец” (0:0). Любопитното е, че той е свирил само домакински мачове на “оранжевите”, а на “армейците” е свирил едно гостуване и един мач на “Армията”.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране