27.02.2018 | 21:01
Невиждан панаир в медиите на ДПС заради рутинна сбирка в „сараите“ на Доган
От цялата дандания стана ясно, че депесаритe искат властта и че са обсъждали... ЧЕЗ

Невиждан панаир сътвориха медиите на ДПС заради рутинна сбирка на Централното оперативно бюро и парламентарната група на партията в охраняваните като военна база „сараи“ на Ахмед Доган в столичния квартал „Бояна“.

Издателите на някои сайтчета вероятно през целия ден са получавали множествени оргазми при писането на хвалебствените и измислени дописки за случващото се в малката партия, която разполага с едва 24 гласа в Народното събрание (без вечно отсъстващия бизнесмен Делян Пеевски). От партията отдавна вече нищо не зависи, и това не е проблем на държавата, а единствено на тези, които не искат да го разберат.

От цялата дандания стана ясно, че ДПС иска властта и че е обсъждано това, което е тема №1 за цяла България през последната седмица. А именно – сделката на подставеното лице Гинка Върбакова за ЧЕЗ. Скандалът е на път да се превърне в европейски и е съвсем нормално за нея да се говори и в движението. Но това не е новина за медиите, освен за тези, които са финансирани от етническата партия.

Депесарите трябва да се притесняват скандалът с ЧЕЗ да не удари и тях, защото те очевидно са единствените, участвали в „разпределянето на порциите“ на изгонената от България чешка компания.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране