29.12.2021 | 12:47
Нинова изключва Добрев от БСП!
Предложението на Изпълнителното бюро ще бъде взето на неприсъствен пленум на 30 декември

Изпълнителното бюро на БСП предлага бившия заместник-председател на партията Кирил Добрев да бъде изключени от редиците й в навечерието на Нова година. Предложението е Националният съвет да вземе решението за изключването му още на 30 декември на подпис, с неприсъствено заседание на пленума.

Решението на ИБ е сведено до членовете на пленума днес. Мотивът за изключването на Добрев от социалистическата партия е за уронване на престижа на БСП с изказвания в медиите.

Добрев беше заместник на Корнелия Нинова, но след това се кандидатира за лидер на партията и двамата станаха вътрешнопартийни опоненти. Критики към начина на ръководство на партията той не пести, както и за загубата на изборите.

Добрев е отправял и призиви за оставката на Корнелия Нинова, а тя обвини него и вътрешната опозиция, че са кадрували в служебното правителство.

1 коментар

  1. Бивш член на ДКМС каза:

    Добре де , не съм вещ в партийните дела , ама тая Нинова не беше ли си подала вече оставката ? Ааааааа да бе ! Тя нейната оставка е с плаваща запетая и може да се подава и отегля многократно !А Кирчо че не е стока , това се вижда и извън партията …

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране