09.11.2016 | 14:49
Нинова към ГЕРБ: Какво правите?! Ще обявите кандидата си Цачева за престъпник
Щели сме да превърнем България в гето на бежанци, кой го казва - правителство, което прие постановление 20

Агонията на една загуба няма да стане агонията за България, хората поискаха промяна и тя ще стане на 13 ноември въпреки вас. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в декларация от името на парламентарната група на „БСП лява България“.

„Дами и господа народни представители. Правите две огромни грешки. Първата не чухте какво ни казаха три милиона и половина българи в неделя. Не чухте гласа на тези хора, който каза: „Не ви харесваме, искаме да работите повече, да не харчите толкова пари от нашите“, коментира Нинова. „Днес освен, че се предлага да не работят, ще предлагат да се гледа закон, който да обяви комунистическия режим за престъпен, коментира Нинова. „Какво правите бе, хора? Кандидатът за президент, който подкрепяте, искате да го обявите за престъпник!“, попита тя и подчерта, че и министър-председателят също е бил член на БКП. Нинова посочи, че втората грешка на ГЕРБ е, че след като са загубили на първи тур, вместо да си вземат поуките от това, правят внушения за нестабилност. „Не плашете хората, това няма да се случи. Ние няма да допуснем дестабилизация на България. Ние сме гарант за спокойствието на българските граждани, за работата на институциите. С падането на ГЕРБ не пада България, обратно – България се изправя“, заяви лидерът на БСП и допълни, че загубата на ГЕРБ не е национална трагедия.

„Щели сме да превърнем България в гето на бежанци, кой го казва – правителство, което прие постановление 208“, каза още Нинова. Тя коментира, че управляващите са заплашвали, че щяло да спре санирането, дървата и няма да изплащат майчинство. „Ще купувате гласове, ще всявате страх и ужас. В Ловешко раздавате по 2 кг кайма и един хляб – гавра с народа си“, коментира Нинова. В Сливен са казали, че ще спират осветлението. „Така избори няма да спечелите. Каните се да манипулирате и фалшифицирате. Това, уважаеми дами и господа от управляващото мнозинство, е агония – агонията на една загуба. Това няма да стане агонията за България“, заяви тя и подчерта, че народът няма да го позволи. „Уважете гласа на хората. Демонстрирате неуважение към народа си. Те поискаха промяна, ние им я предложихме и тя ще стане на 13 ноември въпреки вас“, заяви Корнелия Нинова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране