15.11.2023 | 11:13
Нинова се похвали: Нося отговорност Тагарев да не е министър на отбраната
Сглобката е като съпруга пред развод - всеки ден истерии, заяви Гроздан Караджов

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че звучи като виц, че с едно изказване е успяла да възпре постъпването на напиращите младежи в армията ни.

„Нося отговорност за това Тагарев да не е министър на отбраната на България в правителството на Кирил Петков. ГЕРБ днес трябва да натиснат копчето за падане на този кабинет“, обясни още тя.

Костадин Костадинов от „Възраждане“ заяви, че не е новина, че Тагарев лъже.

„Дават се 12 лева на ден на курсантите, за да си купуват кифли. И на фона на това, вие твърдите, че няма окомплектованост в армията. С Вас трябва да се занимава ДАНС. В армията ви наричат Тагаренко. Мястото ви не е на тази скамейка, мястото ви е в затвора, Тагаренко“, каза Костадинов.

Гроздан Караджов от СДС заяви, че сглобката е като съпруга пред развод – всеки ден истерии.

„Какво тук значи някаква си корупция, това за премиера Денков не значи нищо“, каза още той и добави, че парите от Лукойл отиват директно в сметките в Кремъл и в сметките на българските колоборатори. „Националната сигурност зависи от един балансиран бюджет, който ние също нямаме.

Бюджетът ни е нестандартна еротична фантазия на Асен Василев. Хайде да бъдем честни и отковени – страната ни няма как да е надеждно защитена, когато се пази от чужди самолети. Нямаме качествени кадри, които да не са завършили съветски университет. Няма какво да се чудим, че вратите ни са безнадеждно затворени за Шенген с този мигрантски поток. Австрия и Германия на сълзи не вярват“, каза той.

1 коментар

  1. Адам каза:

    Не си прав Гроздане! Сутринта слушах по ДАРИК как едни галфони обявиха Магарев за най добрият ни военен министър от началото на „демокрацията“! Щото яко въоръжавал армията ни след самолетите – макети, сега и Страйгъри – макети за милиони! Важно е бизнесът да върви….

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране