16.02.2022 | 16:37
Нинова взе на мушка Калоян Паргов и столичната организация на БСП
Шефката на БСП засипа с обвинения софийския партиен председател

Мощен трус удари софийската организация на БСП, която е известна като бастион на противници на Корнелия Нинова.

В ранния следобед днес от името на Градския съвет на БСП-София беше разпространено прессъобщение, в което се обявяваше, че социалисти искат налагането на партийно наказание на Калоян Паргов. Той е водачът на левите в столицата и оглавява групата на общинските съветници на БСП в Столична община.

В съобщението срещу него се изсипват куп обвинения: участие на общински съветници на БСП-София в сделката за осветлението в столицата, разкрита от Борис Бонев; участие в избора на председател на Общинския съвет на София от ГЕРБ; неглижиране на дейността на градската организация; нередовни заседания на Градския съвет на партията и еднолично взимане на решения.

Съобщението дойде от партийния пресцентър на „Позитано“ 20. Това го правеше необичайно, тъй като обикновено столичните социалисти поддържат самостоятелно връзки с обществеността.

По-малко от час по-късно пристигна друго прессъобщение – този път от пиара на БСП-София. В него категорично се отричаха отправените към Паргов обвинения. И настоятелно заявяват, че изпратената до медиите информация е „подвеждаща и невярна“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране