09.01.2016 | 11:31
Ново брутално убийство в София! Застрелян е собственикът на модна къща „Агресия“
Трупът на Александър Антов е открит в Бистрица

Отново брутално убийство на бизнесмен в София. Застрелян е собственикът на модна къща „Агресия“.

Около 19,00 часа снощи Александър Антов излязъл да разхожда кучето си, но не се прибрал. Близките му го пуснали за издирване, съобщава Нова телевизия.

Тази сутрин е намерен убит в Бистрица.

Това е второто убийство на бизнесмен в София през последната седмица, след като в четвъртък вечерта беше застрелян „ликвидаторът“ на ВИС-2 Веселин Стоименов – Весо Дебелия. Но за разлика от Стоименов, в биографията на Антов няма тъмни петна.

Популярната марка облекла „Агресия“ е плод на труда на цялата фамилия. Началото на семейния бизнес е поставено от Александър Антов в зората на демокрацията. Фирмата стартира с няколко шевни машини и десет работнички в цех в покрайнините на София. От 1998 г. година фабриката се помещава в сградата на бившия завод „8-ми март“ в кв. „Надежда“. Фирмата дава работа на над 1000 души и е официален представител за България на световноизвестни марки.

В момента всички в семейството са ангажирани с производството на облеклата. Мениджмънтът е поверен на дъщеря му Мая. Моторът на бизнеса обаче е съпругът й Стефан. Той се занимава с реализацията на готовата продукция и с рекламата.

1 коментар

  1. Иво Ивов каза:

    Убийство за отмъщение?
    Вчера убиват виден ВИС-аджия, днес убиват шивачът на Бойко и Цецо!
    Последното предполага и замесеност на ББ в убийството на ВИС-аджията…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране