26.12.2023 | 21:42
Ореолът на Лили Иванова рухна за ден
Близо 85-годишната певица е бясна на публиката, че я засне уморена и остаряла по време на концертите й в НДК

През последните дни лавина от необработени снимки на Лили Иванова заля медиите. Естрадната икона лъсна в реалния си вид и това я накара да побеснее. Певицата е в шок от това, че феновете са си позволили да я снимат по този начин и да тиражират образа й, и била изключително обидена на собствената си публика.

Ореолът на неостаряващата Лили, която държи да бъде възприемана като напълно консервирана от времето и икона на добрия вкус и вечната младост, рухна само за ден. Публиката я видя такава, каквато тя всъщност е – жена на близо 85 години, със съответните за възрастта проблеми, пише в. „Уикенд“.

На кадрите голямата певица е с коремче и паласки, а лицето й, разбираемо, е като на редова пенсионерка, чакаща на всяко 7-о число в месеца полагаемия й се финансов транш от НОИ. Няма и помен от опънатата и идеална Лили, която виждаме по обработените й кадри в социалните мрежи.

Изпълнителката на „Ветрове“, „Детелиниׅ“, „Панаири“ и още десетки златни хитове, принципно забранява на нейните спектакли да бъдат правени фотоси, понеже не я представят в желаната от нея светлина. По тази причина не се допускат фотоапарати, а всички гости са многократно приканвани да не ползват телефоните си и да не правят снимки с тях. Миналия петък и събота вечерта обаче доста хора нарушиха забраната и публикуваха кадри от концерта, заснети от тях самите, на които Лили Иванова изглежда така, както по принцип си изглежда. Всъщност звездата изглежда прекрасно за възрастта си, но далеч от нереалния вид, в който се представя в социалните мрежи.

„Кой избра тоалета на Лили Иванова за концерта й в зала 1 на НДК? Дали някой умишлено е искал да я злепостави? Тя не се ли видя в огледалото, преди да излезе на сцената?“ – това са само част от въпросите, които си задаваха феновете на певицата.

Видно е, че естрадната прима е трупнала около 10 килограма над кльощавата си някога осанка. През последните 30 години грандамата на родната музика поддържаше тегло от точно 43 кг и нито грам повече. Тя е символ на перфекционизъм и добър вкус. Педантичността на Лили се изразява не само в изпипването на песните, клиповете и снимките й, а и в спартанския режим, с който доскоро поддържаше фигурата си на момиченце. Изпълнителката на емблематичната песен „Щурче“ беше толкова слаба, че изглеждаше направо чуплива. Тя винаги е казвала, че се храни изключително малко, а преди концерти, изяви, турнета, участия и фотосесии кара 24 часа само на вода. Явно в последно време изпълнителката на хита „Щурче“ е занемарила хранителния си режим и това се е отразило на теглото й, но не е ясно защо е избрала такова облекло, което подчертава корема и паласките й.

„Когато няма за какво да се хванете по отношение на Лили Иванова, се хващате за тоалета й. Лили е артист от такава величина, че може да си позволи всичко. Не знам дали сте модни корифеи, но плисето е на мода. Пък и Лили има какво да покаже. Но не в това е проблемът – а че винаги търсим нещо, за което да се закачим и на гърба на нечия слава да блеснем, най-често като оплюем някого. Преди 2–3 години един друг „вещ“ колега я посъветва на слезе от сцената… Лили е явление. Два часа – на висок ток, мощен глас, всяка песен бе не само изпята, а драматургично поднесена, залата беше през цялото време права в нейния ритъм… Кой от нейните съдници може да издържи това? Лили ще надживее всички паметници!“ – написа във фейсбук в защита на Вечната Амбър журналистката Валерия Велева, която е неин биограф и от години й е близка приятелка.

Другото интересно е защо Лили цъфна с един и същ тоалет и на 15 декември, и на 16 декември, когато се проведоха двата й концерта в НДК. Два поредни дни родната прима се появи с абсолютно еднакво облекло, което не изненада приятно феновете й.

„Може би не е искала да има разлика за публиката, която я гледа и в двата дни, или пък много си харесва тоалета, но е малко странно и нетипично за нея да е с едно и също облекло“, коментират в шоусредите. Мистерията беше разгадана от хора от екипа на певицата – тя е заснела спектакъла и в някакъв момент той ще се излъчи по телевизията. Така от двата концерта ще се изберат най-добрите изпълнения, за което звездата трябва да е с един и същ тоалет.

2 коментара

  1. Ние каза:

    сме горди, че в една малка България има една голяма ЛИЛИ, която е уникум и гордост за всяка държава! Гордеем се, че май няма другастрана с толкова съвършена певица и за такъв продължителен период от време. Лили е уникална и тези, които гледат да се заяждат за незначителни неща, са просто глупаци.

  2. Лили каза:

    е ВЕЛИКА! Тия, които се опитват да свалят ореола и са злобни хора, които не могат да понасят въобще някой да е перфектен в дадена област, каквато е Лили в пеенето, затова се чудят с какво да я засегнат! Но ние, многото българи, обичаме Лили, обичаме песните и – те са съвършени и за нас е важен не тоалета, а страхотните песни на Голямата ЛИЛИ!!Ние се гордеем, че б България я има Лили!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране