21.06.2022 | 11:23
От вчера и президентът е мафия, защото казва истината
Срещу какво се бори премиерът? Колко заемали висши държавни постове арестува Рашков?, попита от трибуната депутатът от ИТН Станислав Балабанов

В началото на днешното заседание Станислав Балабанов от ИТН стартира с остра и драматична декларация.

Да променяш, да реформираш и да се бориш с корупцията, да защитаваш честта и достойнството са качества, които трябва да се подплатят с дела, не с фалшиви фрази. Докато отсреща крещят, че съм и че сме част от мафията, е редно да се опрем на фактите, които ще дадат възможносттата на обществото  да създаде собствена теза, каза Балабанов.

Всеки един от нас тук, е изпратен да служи на обществото. Когато говорим свободно и се придържаме към фактите, сме мафиоти. От вчера и президентът е част от мафията  – и той е ГЕРБ и ДПС. Защото е свободен, независим и казва истината. Понеже грозната истина не се харесва на Кирил Петков и Асен Василев, затова и президентът е част от мафията, изригна депутатът.

Тази медийна илюзия е паравана, зад които са скрити некадърността и безхаберието на тези, които щяха да променят?  Кой обслужва мафията и защитава мафиотските интереси – Георги Георгиев, от вчера почтен и морален, а преди седмици в комисия гласува с ГЕРБ, гласувайки с мафията. Чие е предложението на регионалното ведомство – 2,5 млрд. лева, потънали за строежи – на Петков и Василев. Не знам с коя мафия се бори премиерът, заключи Балабанов.

Да сте чули скоро премиерът да е коментирал Гешев? Защо? Колко души, заемали висши държавни постове, са задържани от бойко Рашков, каквито обещания бяха давани. Един беше задържан и се втвърдиха избирателите, продължи атаката депутатът.

1 коментар

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘ Чие е предложението на регионалното ведомство – 2,5 млрд. лева, потънали за строежи – на Петков и Василев’.И на краставия костовак гроздан някой си караджов,бих допълнил.Костоваците освен да крадат,за друго ги не бива.Марш от властта,костоваци отвратителни.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране