17.07.2016 | 0:01
Пародия: Отварачката е най-охраняваната жена в държавата!
Мария ходи на фризьор, охранявана от двама яки юнаци, а на участия с повече

Миньончето на чалгата Мария е по-охранявана и от президентска съпруга. Единствената певица с бодигарди не ходи и до съседките си без „ремаркета“, а какво остава когато й се наложи да напусне за по-дълго имението на съпруга й – милионера Християн Гущеров, в квартала на богатите „Бояна“, видя HotArena.

Със солидна опашка от телохранители Мара пристигна вчера пред фризьорски салон в кв. „Лозенец“, който е популярен като любимото място за разкрасяване на Лили Иванова. Г-жа Гущерова също е сред редовната клиентела на салона, а и щедра с бакшишите си за персонала, разправят свидетели. Певачката често срества екстеншъните си при коафьорите, но ползва услугите и на гримьорите, за да привеждат лицето й и силиконовите й джуки в угледен вид.

Защо обаче й е да ходи на фризьор с антураж от „глиганското стадо“ на мъжа й Гущеров?! Едва ли животът е застрашен или някой претендент-наследник на „Наглите“ е тръгнал да я отвлича… По-скоро от келешлък Отварачката се разхожда като софийска примадона из центъра на града.

За разкрасителната си процедура чалга дивата беше придружена не от един, а от цели двама гавази, единият от които с доста притеснителен външен вид – едър, мощен и с врат, набръчкан като врата на пуйка, изловиха тази родна мутренска картинка папараците на ПИК.

Все пак, няма да си кривим душата и ще признаем, че Мария излезе от фризьорския салон в безупречен вид и стайлинг. С фризура конска опашка, небрежно извита в края със сешоар, и розова рокличка в стил 70-те години, чалга дивата приличаше на кокетна мома франзузойка.

Със стайлинга на шефката си никак не бяха в тон нейните горили. Редно е съпругът й Гущеров да се погрижи повече за работниците си и да им купи подходящи за горещините униформи, вместо захабените черни тениски. Другият бодигард също е едричък, но не чак толкова, колкото колегата си. Двамата не изпускат от поглед шефката си

Нагиздена като франзузойка – с конска опашка, рокля в стил 70-те години и кокетна дамска чанта Мария напуска салона след разкрасителните процедури.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране