03.07.2016 | 4:15
Пернишки зам.-кмет на градус подлуди самолет с чалга, прави скандал, налита на стюардеси
Владислав Караилиев се връщал от командировка в Брюксел, но на летището го чакала полиция

Зам.-кметът на Перник Владислав Караилиев е предизвикал конфликт в самолет от Брюксел до София и при пристигането си е бил посрещнат от родната полиция. За това разказа очевидец на свадата на борда на „България Ер“. Адвокатът Огнян Варадинов се възмути и описа случилото се във Фейсбук.

„След допълнителна почерпка в рамките на предлаганото от кетъринга в самолета, придружена със спорадично пускане на чалга от мобилен телефон, разговор на висок тон, дебелашки закачки и други откровени простотии от всякакъв характер, част от „делегацията“ влезе в конфликт със стюардесите, тъй като те отказаха да им сервират повече алкохол, да им носят лед и да им изпълняват други прищевки, пише „Стандарт“.

В резултат се заформи сериозен скандал между „делегацията“ и част от останалите пътници и стюардесите“, твърди Варадинов. Осем патрулки с около 20 полицаи в тях са чакали пернишките управници. След разговор с униформените завръщащите се от Брюксел са се прибрали по домовете си.

Участници в делегацията потвърдиха за скандала. От община Перник отказаха коментар. Караилиев бе част от делегация, в която влизат кметът на Перник Вяра Церовска и кметове от населени места от региона, посетила Брюксел по покана на евродепутата Владимир Уручев.

1 коментар

  1. Курти каза:

    Проблемът с руските подлоги е много голям в „Република“ БЪЛГАРИЯ. ГОЛЯМ СРАМ

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране