15.10.2021 | 23:49
Пийналият Сидеров пак с шоу в БНТ! Бойко Василев му предложи да се прекръсти на Желязков
Боря се да вкарам в затвора Кирил Петков. В Трето районно кенефът е много лош, честно ви казвам, заяви лидерът на "Атака"

Лидерът на “Атака” и кандидат за президент Волен Сидеров не изневери на стила си и отново сътвори политическо шоу при участието си в предаването “Панорама” по БНТ. През последните три години неговите участия в обществената телевизия бяха белязани със скандали, пиянски изцепки и изгонване от студиото. Този път Сидеров отново бе в доста приповдигнато настроение, което навяваше на мисълта, че преди да отиде на “Сан Стефано” 29 е пил нещо по-възбуждащо от кафе.

Сидеров участва в дебат с други кандидати в президентските и парламентарните избори. Той обаче истински изпоти обиграния водещ Бойко Василев, който трудно успяваше да го прекъсне, така че и другите гости да може да вземат думата. От своя страна атакист номер 1 апострофираше всички участници и най-вече кандидата за президент и някогашен вицепремиер в правителството на Димитър Попов небеизвестния Александър Томов. Към края на дебата Сидеров почти иззе функциите на водещия и влезе в ролята си на журналист и започна да задава въпроси на останалите, които бяха придружени и с философски и политически заключения.

Трябва да се отбележи обаче, че лидерът на “Атака” бе по-смирен от друг път и не повиши тон към водещия или към другите участници, с които все пак не размени и обидни фрази. Макар че се стигна до словесни сблъсъци, все пак те не излязоха съществено извън рамките на приличието и никой не напусна студиото, нито пък бе изгонен.

С всяка изминала минута градусът на напрежението в студиото се покачваше и с леко провлачен изказ Сидеров влезе в дебат с всички гости в “Панорама”, а Бойко Василев го умоляваше да не говори едновременно с останалите и да даде шанс на дамите, които осъществяват жестомимичния превод, да си вършат спокойно работата.

Волен Сидеров поиска да вкара в затвора Кирил Петков, защото според него е излъгал за канадското си гражданство и при встъпването си като служебен министър на икономиката е подал декларация с невярно съдържание. Лидерът на “Атака” пожела Петков да бъде арестуван и да прекара поне един ден в столичната полиция, където през април миналата година бе задържан Сидеров.

Бившият депутат и екс общински съветник в София бе арестуван в разгара на първата вълна на пандемията заради призива му хората да излязат масово на Великден и да покажат, че Бог е над Мутафчийски. Тоалетните в ареста бяха отвратителни, нека ги види и Кирил Петков, пожела Волен Сидеров.

Лидерът на “Атака” поиска в студиото да дойдат лидерите на ГЕРБ Бойко Борисов, на БСП Корнелия Нинова, на новата формация “Продължаваме промяната” Кирил Петков и Асен Василев, както и президента Румен Радев и да се проведе сериозен дебат по важните проблеми на България.

На няколко пъти Сидеров натърти, че Румен Радев е завършил специална школа в САЩ под патронажа на ЦРУ. Официално е известно, че президентът, който е военен пилот, е специализирал във Военновъздушния колеж „Максуел” в САЩ.

“Защо Румен Радев не е тук, да отговаря на въпросите ни?”, попита лидерът на “Атака”.”Той не е руски човек, не е ляв, не е социалист – той е американска агентура”, обяви Сидеров.

Бившият депутат обяви, че е безсмислено “да седим тука едни хора и да си говорим глупости”.

“Тука трябваше да са Кирчо и Асен, политическите “Иван и Андрей”? Защо срещу Кирил Петков няма още повдигнато обвинение след като е попълнил декларация с невярно съдържание? Защото има двоен стандарт”, сам си отговори Сидеров и добави: “Където седнат, където станат говорят за върховенство на закона, а сега не се обаждат”.

Сидеров нападна Румен Радев, че служи на американците, както и заради отказа му да преименува най-високия връх в България – Мусала на името на най-почитания български светец Свети Иван Рилски. “Атака” периодично праща искания до държавния глава да вземе подобно решение и да смени географските наименования от турски произход.

“Вие защо не се преименувате на Желязков, а се казвате Сидеров? По вашата логика вие трябва да сте Желязков”, не се стърпя да жегне лидера на “Атака” водещият Бойко Василев.

Националистът отново разби на пух и прах съществуването на коронавируса и обяви, че пандемията е измама. Той изрази възмущението си, че по цял ден медиите го облъчват да се ваксинира. Сидеров е на мнение, че хората не умират от ковид, а от други болести и всичко се прави, за да се държат хората по цял свят в подчинение в интерес на големите корпорации.

Лидерът на “Атака” нападна словесно Александър Томов, че е бил вицепремиер в правителството на Димитър Попов, където финансов министър беше Иван Костов. Тогава започна гибелта на България, тогава бяха ограбени парите на българите, атакува Волен Сидеров опонента си в президентските избори.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране