02.12.2020 | 8:43
Политическа интрига: Ревизоро бяга при Слави Трифонов
Заради това спретнал политическия скандал

Настоящият екоминистър Емил Димитров-Ревизоро, който в последните два мандата бе избиран за народен избраник от квотата на ВМРО, ще се присъедини към партията на Слави Трифонов – “Има такъв народ”, твърдят колегите от Лупа.бг, позовавайки се на негови колеги в парламента.

Това е причината миналата седмица той да хвърли бомбата, че Бургас е изправен пред водна криза. Акцията му била предварително планирана с политическия екип на шоумена и целяла “да го изпере” пред обществеността и изкара едва ли не “единственият честен министър в кабинета”.

Ревизоро отдавна е в конфликт с ВМРО, а скандалът му с Красимир Каракачанов е публичен и не може да бъде скрит. Досега той запазвал поста си заради добрите отношения с Бойко Борисов, които след петък са изключително влошени.

Припомняме, че Емил Димитров пристигна в Народното събрание неочаквано, обяви, че догодина освен редовни парламентарни и президентски избори може да има и „водни бунтове“ и още едни избори заради тях. По думите му цели райони в страната, например Бургас, можели да останат без вода още през лятото. Той застана и срещу колежките си в Министерския съвет Петя Аврамова и Десислава Танева, които имат отношение към стопанисването на язовирите. Нападна и кмета на Бургас Димитър Николов, който е и зам.-председател на ГЕРБ. Не пропусна да нахока и кмета на Перник Станислав Владимиров, който пък е от БСП – него заради прословутия „спешен“ водопровод, който държавата прокара от София по време на водната криза заради пресушения яз. „Студена

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране