31.12.2015 | 0:34
Попето с бащина заръка да играе в Левски

Лидерът на националния отбор на България Ивелин Попов обяви, че баща му мечтаел да го види с фланелката на Левски в официален мач. “Аз доста от неговите мечти съм ги изпълнил. Живот и здраве, ще видим дали ще изпълня и тази!”, обяви Попето пред Дарик радио.

„Имам договор със Спартак до 2019 г. Никога обаче не знаеш какво ще ти предостави животът и в частност футболът. Още ми е рано да мисля къде бих си завършил кариерата – в България или в чужбина. Времето ще покаже!”, допълни юношата на Септември, играл и в подрастващите отбори на “сините”.

„Не ми беше трудно да свикна с обстановката в гранд като Спартак М. Там има 10-ина национални състезатели. Имах приятели в тима, говоря руски, така че бързо влязох в обстановката. Да, тук наистина е доста по-различно. Спартак се коментира навсякъде. Свиквам, но това ми се отразява – все пак всеки ден си в публичното пространство, в устите на хората. Но всеки си носи кръста – това все пак е най-големият отбор в Русия. Не се чувствам като звезда в Спартак. Футболът и животът е едно колело, което много бързо те завърта – ако се вземеш много насериозно, съдбата бързо ще те приземи, а после е много трудно да се изправиш”, категоричен е плеймейкърът на московските спартаковци.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране