29.08.2023 | 15:27
Порно Любена отрече да познава бившия си съпруг Пепи Еврото
Тя се появи в СГП без ситуен и с набъбнали зърна. Вече е обвиняема по аферата „Осемте джуджета“

Бившата съпруга на ексследоветеля Петьо Петров, по-известен с прякора си Пепи Еврото, отрече да го познава.

„Не познавам нито Петьо Петров, нито Пепи Еврото“, отсече Любена Павлова на излизанe от Софийската градска прокуратура, където й беше повдигнато обвинение по аферата „Осемте джуджета“. Любена е привлечена към наказателна отговорност за това, че е укрила златни монети, иззети от дома на асансьорния бос Илия Златанов.

Тя се появи в доста странен вид се яви днес в прокуратурата, за да си получи обвинението по аферата “Осемте джуджета”. Героинята на над 80 аматьорски порно клипчета, вярна на доста екстравагантния си стил да не носи много дрехи, си беше “забравила” сутиена и завря в очите на прокурорите набъбналите си зърна.

Покрай акцията срещу Пепи Еврото стана ясно, че домашната колекция от порно на кадровика и Любка съдържа огромно количество аматьорски филми, заснети лично от бившия благоверен на красавицата. Тя твърди, че Еврото имал фетиш към това да гледа как съпругата му се съешава с други мъже.

Според свидетелствата на самата Любена, Петьо Еврото я е заснемал да прави секс с над 80 различни мъже. Сред тях имало както магистрати от кръга на Петров, така и обслужващ персонал като шофьори, бодигардове и дори събирани чрез обяви в интернет сайтове младежи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране