16.10.2023 | 12:44
Портних изпрати сина си в най-скъпото училище в света
Таксата на година за обучение в престижния „Le Rosey“ варира около 300 000 лв. на година. За пет години това прави около милион и половина лева

Преди седмица кандидат – кметът на Варна от ГЕРБ, заедно с бившата си съпруга, изпрати сина си Николай Портних да учи в най-скъпото училище в света – швейцарския институт „Le Rosey“, разкри местният сайт “Афера”.

Таксата на година за обучение в престижния „Le Rosey“ варира около 300 000 лв. на година. За пет години това прави около милион и половина лева.

Иван Портних през изминалите десет години е кмет на Варна и би трябвало, по закон, да има доход единствено от кметската си заплата. В същото време може да бъде зададен риторичния въпрос – във Варна има ли изненадани откъде са парите на ГЕРБ Портних?!

През годините в „Le Rosey“ учиха куп щерки и синчета на видни родни политици. Някои от тях приключиха набързо комплексарските родителски амбиции печално и скоропостижно бяха изхвърлени от престижния институт, поради слаби резултати.

Едно от категоричните изисквания на „Le Rosey“ е забрана на употреба на наркотични вещества и алкохол. Ако разбирате какво точно искаме да ви кажем.

4 коментара

  1. 9 каза:

    Не забравяй, че гражданите не избират. Те имат право дано да гласуват за който е избран.

  2. Интересно каза:

    Пак ще го изберат нищо че е ясно на всички че ги ограбва морално и финансово

  3. ТИМ каза:

    Като му прибавят и дрогата за още толкоз…Да доказва доходи.

  4. Дедо Гочо каза:

    Този еко терорист още ли не е в затвора

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране