03.10.2023 | 21:52
Пост на Дайнов взриви мрежата
Публични личности се заканиха да алармират всички български институции и да искат оставката или уволнението на скандалния преподавателпублични личности се заканиха да алармират всички български институции и да искат оставката или уволнението на скандалния преподавател

Пост на университетския преподавател Евгений Дайнов срещу протестиращите миньори нажежи до червено страстите в обществото. Съвсем официално публични личности се заканиха да алармират всички български институции и да искат оставката или уволнението на скандалния преподавател, който си е позволил недопустим език на омразата срещу български граждани, данъкоплатци, работници.

Припомням, че миньорите и енергетиците от районите на Стара Загора, Перник и Кюстендил излязоха на протести в петък миналата седмица, когато правителството паралелно и без предварителни разговори с тях изпрати в ЕС своите планове с искане за оползотворяване на мащабна евросубсидия. Част от условията затова, са въглищните мини у нас да бъдат закрити. Дни наред обществото ни се раздира от политически скандали между онези, които са солидарни с протестиращите, и онези, които не са. Люти постове в социалните мрежи разпалват страстите, а един от тях, този на Евгений Дайнов, направо ги взриви.

Пост на Дайнов взриви мрежата - 2

 

Напълно съм солидарна с исканото му отстраняване, защото мисля, че децата ни не бива да бъдат тровени с омраза. Нито е възпитателно, нито здравословно.

Също така, че преподавателите в цялост и в частност този дължат на гражданите, които ги издържат, приличие и възпитание в поведението си.

Сигурна съм, че хората, към които той е политкоректен все ще му намерят някаква синекурна длъжност някъде, където може на воля да си псува и попържа когото си иска. Може по някакви евро програми примерно да му осигурят тлъсти пачки, за да продължи да организира певачески или инструментални фестове в село Миндя. И т.н. и т.н.

Този човек не бива да има достъп до деца, за да не излива отровата си върху тях. Надявам се МОН и лично ротационният премиер да излязат с позиция по този скандал и да направят необходимото. Затова им плащаме тлъсти заплати и те са длъжни да полагат грижи за менталното здраве на подрастващите. Може също така да си припомнят думите на един класик, ако са го чели ще се сетят, че:

„Ако накарате истината да замълчи и я погребете дълбоко под земята, тя ще поникне, набрала такава експлозивна сила, че ще помете всичко по пътя си”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране