03.08.2023 | 21:32
Потрес! Пияният Георги блъснал бременната си приятелка, тя паднала по корем на тези стълби
Срещу него е повдигнато обвинение за заплаха за убийство

По изключително брутален начин 29-годишният Георги Кочев блъснал бременната си приятелка по стръмно стълбище в кооперацията, където двамата живеели отскоро на квартира разказаха съседите, които подали сигнал на тел. 112 на 1 август през нощта.

„Чухме ужасяващите писъци на жената и се уплашихме. Беше късно вечерта, децата ни спяха. Крясъците на мъжа кънтяха из цялата кооперация. Това не е е за първи път! Момичето изглежда много добродушно, поздравява и се усмихва на всички, но този младеж за нас е опасен. Виждали сме го и друг път в неадекватно състояние. Бяхме сигурни, че ѝ е причинил нещо, след като се чуха и нейните писъци”, казаха съседите. Веднага след това те са подали сигнал до спешния телефон и полицията е пристигнала за няколко минути на място.

Униформените установили, че в пристъпа си на ярост Георги е изблъскал бременната си жена по изключително стръмните стълби, а тя е паднала на корема си. Без да губят време те я откарали в Спешния център на УМБАЛ-Бургас, а Георги е арестуван. При прегледа в болницата лекарите установяват, че плодът е добре, а младата жена е бременна в седмия месец с момиченце.

Флагман

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране