24.07.2017 | 16:16
Президентът ходи като тираджия, по потник и бос
Някои предлагат да се купят обувки на Радев, за да не си „шляпа бос“

Снимка на президента Румен Радев, съпругата му Десислава и малките Митко и Лили, които им гостуваха в резиденция Бояна, се появи в социалните мрежи. На нея президентът е бос, облечен е с потник и с къси панталонки. Визията на държавния глава буквално взриви социалните мрежи. Хората масово започнаха да споделят снимката със злобни коментари към нея.

„Това ли е селянинът Президент. Как може в резиденция Бояна да се облечеш като селски Тираджия, бос при това“, гласи един от колоритните коментари. Някои предлагат да се купят обувки на Радев, за да не  си „шляпа бос“. Разбира се, не липсват и такива, които одобряват фотоса и по-точно това, че  държавният ни глава е естествен човек.

5 коментара

  1. дежурния каза:

    Просто – едно БРАВО на президента!!!!

  2. Тираджийски каза:

    От тази статия разбрах само, че шофьор на тир е нещо лошо и срамно!?
    То бива да се заяждате по политически причини с Президента, но не обиждайте обикновените граждани!
    А за снимката мога да кажа само „Браво, човекът не се е взел прекалено на сериозно! Дано да запази човешкото в себе си до края на президентския си мандат!“

  3. Филип каза:

    ВСИЧКИ ДА БЛОКИРАТ ТОЗИ САЙТ АКО НЕ ВИ СЕ ГЛЕДАТ И ЧЕТАТ ПРОСТОТИЙИТЕ ИМ ПРЕСАТА ВЕЧЕ МНОГО ПРЕКАЛЯВА НАМИЦАТА ВИ МАЗНИ РОБИ

  4. Галя Карааргирова каза:

    Осъзнайте се, хора! Не това е проблемът ни! Човекът си е в отпуска! И какво като е в резиденцията?! Да не би да е на опера?! От една страна критикуваме, че част от елита се държи като богопомазани, от друга – като видим някой политик да е нрмален човек, пак кусури намираме! Е, голямо мърморене!!! Бил от село. Я отворете и прочетете малко българска история, да видите колко са живеели в градовете до Освобождението! Че ние сме земеделска страна и би трябвало да се гордеем с потеклото си! Писна ми от тъпи и просташки коментари! Интелигентността, за „съжаление“, не се измерва с това от къде си родом, а с умението да уважаваш и цениш хората около себе си;да познаваш и се гордееш с историята на своя народ;да помагаш за неговия просперитет, а не всячески да намираш поводи да “ бълваш змии и гущери“, дори срещу собствения си президент и то за несъществени неща!!!

  5. младен ковачев каза:

    Е и какво от това че е бос и по потник. Какъв ви проблема. Това ли е най
    важното да гледате как е облечен президента в къщи

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране