28.08.2023 | 10:15
Рачков, как можа да изтървеш това тяло?
Мария Игнатова иска да покаже на бившите си какво са изгубили

Бившата на Димитър Рачков – Мария Игнатова провокира последователите си в инстаграм. На последната й фотосесия виждаме, че е изключително слаба, а ребрата и буквално се четат. За целта е избрала бански в светло синьо.

„Страхотна си, чудя се как можа да си пропилееш годините с този лилипут с квадратна глава“, пише фен под снимката, като засяга пряко Димитър Рачков.

Фотографът е мъжът до блондинката Ивайло Цветков – Нойзи, уточнява Блиц.

Мария иска да покаже на бившите си какво са изгубили. Кибици в мрежата коментират още, че както и да се снима Мария, е вече стара. Все пак блондинката гони 44 години. Тя е майка на тийнейджъра Виктор, но поведението й изобщо не е поведение на майка.

Тя е съвършен егоист и мисли само за себе си. Не мисли, когато пуска секси снимки в мрежата.Надали на Виктор, който е в гимназията, се чувства добре, че приятелите му да се възбуждат от задните части на майка му, от стройните й крака или от каквото и да било от тялото й.

На нея обаче не й пука как се чувства момчето и продължава да публикува разчекнати снимки. Тя изхвърли сина си на грижите на баща му Петко Димитров. Именно бизнесменът и втората му съпруга Яна отгледаха и възпитаха момчето. Мария се оправдаваше цели 15 години с работата си.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране