03.04.2019 | 13:13
Радан Кънев: Не съм гей и нямам баба партизанка
Не съм светец. Дори съм нарушавал закона

Зам.-председателят на ДСБ и водач на листата за евроизборите на „Демократична България“ Радан Кънев реши да отговори на стари обвинения в някои медии, за да започне начисто предизборната си кампания.

На страницата си във Фейсбук Кънев написа „Някои важни лични уточнения по стари компромати“.

1. Нямам леля партизанка от Пловдивско. Нито от друг район. Изобщо, страдам от дефицит на лели партизанки.

2. Баща ми не е бил началник на пристанище Варна по комунизма. Дядо ми е бил, преди комунизма. Бил е началник и на “Параходно дружество”, и на “Пристанищна дирекция”. По комунизма е бил в Белене…

3. Не съм адвокат на НОИ (идея нямам кой роди това малоумие и как е хрумнало), нито на каквато и да било публична структура. Скромната ми професионална практика е напълно, 100%, независима. И затова си я харесвам, колкото и да е скромна – защото ми дава пълна свобода.

4. Не пия три литра бира на ден. Нито “поне три литра”, нито “дори три литра”. Повечето дни съм на кафе и вода. Понякога, в подходяща компания, изпивам и повече от три бири ??

5. Не, не съм гей. И никога не съм бил. Вярвам, че всички хора имаме равни права. Аз лично харесвам жени. Миналото пази доста свидетелства, а от близо 13 години съм женен за най-прекрасната жена. Благодарен съм й, че изтърпява мен и калните атаки срещу семейството ни.

6. Напълно независим човек съм. Никой не може да ми диктува мнение или решение. Недостатък ми е, че понякога не се вслушвам достатъчно, а не че слушам някого.

7. Не съм светец. Дори съм нарушавал закона – пушил съм на закрито, превишавал съм 90км/ч и съм пил бира преди 18. Не се гордея с тези факти.

Със сигурност обаче – и това никой не смее да оспори – не съм използвал политически ресурс за обогатяване.

А сега да поговорим за политика, за бъдещето на България и Европа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране