25.06.2015 | 12:16
Раева срещу Батков: Безсрамник! Брутално оскверни идентичността на „Левски“
Как смееш да говориш за Бог с лъжливата си уста

Илиана Раева нападна жестоко Тодор Батков. Съпругата на Наско Сираков публикува любопитно мнение за адвоката, който вчера обяви оттеглянето си от „Левски“. В атаката си Раева не спомена името на Батков, но на всички е пределно ясно, че говори за него:

„Безсрамник! И в последния си жалък ден като някакво жалко подобие на собственик на жалките остатъци на един велик футболен клуб – „Левски“ не спря да лъжеш! Как смееш да говориш за Бог с лъжливата си уста?! Бог ти даде урок, какъвто и най- големият ти враг не би повярвал, че ще получиш! Тръгваш си от напълно унищожения от теб „Левски“ по-жалък и нищожен отвсякога! Ще останеш в историята като СТРАННОТО НЕЩО, попаднало начело на най-обичания някога български футболен клуб „Левски“, което с неизлечимите си комплекси и пълната си несъстоятелност не само унищожи, но и брутално оскверни идентичността на този клуб с Велика история!

p.s Все пак е наложително да съм деликатна, затова спестявам да бъда още по-точна в изказа си…“, написа Раева и веднага заваляха коментарите под публикацията й във „Фейсбук“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране