16.04.2016 | 10:40
Рашидов: Радикалният ислям вече е проникнал у нас
Не искам мюсюлмански деца с бурки, а да печелят медали от състезания по математика

„След тази болест разбрах, че животът е една илюзия.Още съм жив за радост на едни и за ужас на други. Посъвзех се малко“.Това заяви пред Нова тв Вежди Рашидов. „Правителството не е цъфнало и не можем да кажем, че то е уникално. Но кризата е европейска, не само в България. Истина обаче е, че много неща се правят“, отговори културният министър на въпрос за стабилността на кабинета.

„Всеки български гражданин трябва да бъде буден и да ползва властта. Будната гражданска съвест е необходима“, каза Вежди Рашидов на въпрос за бежанската вълна и доброволческите отряди по границата на България и допълни: „В момента има противопоставяне на двете религии. В момента ислямът е във война с християнството.“

„Преди 20 години бурки в нашата страна нямаше. Направихме една беля. Радикалният ислям вече е проникнал у нас. Не може на едни прекрасни малки деца в Родопите да им слагаш бурки, вместо да им дадеш компютър да се учат. Допуснахме нещо, което се развива в обратна посока“, категоричен е министърът на културата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране