14.09.2016 | 0:01
Рени връчи Нобелова награда на Вальо Михов
Футболната легенда е носител на най-високото държавно отличие орден "Стара планина"

Фолкпевицата Рени тръгна неволно по пътя на плеймейтктие във „ВИП брадър”. Ако в предишни години Златка Димитрова премести Белград в Холандия, а Светлана Василева блесна с правописа на думи като „кремвриш”, то изпълнителката на „Влюбих се опасно” връчи без да иска Нобелова награда на Вальо Михов. Помолена от Големия брат да посочи кой съквартирант намира за най-голяма звезда тя каза. „Валентин Михов. Все пак той има Нобелова награда.”

На въпрос за какво е получил отличието и кой е Алберт Нобел Рени най-убедително отсече: „Нобеловата награда е най-високо отличие в България. Вальо Михов, доколкото знам, я е получил за принос към спорта. Кой е Алберт Нобел? Щом е Нобел, значи е основателят на Нобеловата награда”. Без следа от ирония Големия брат й пожела след години и тя да може да се похвали с такъв приз. Това събуди носталгия у Рени, която с нотка на тъга призна: ”Бих се радвала, имах период, в който знаеха много за мен извън България. Правихме мост на Балканите с Шабан Шаулич и Мирослав Илич, правихме концерт, с който показвахме как свързваме балканските страни“.

Факт е, че футболната легенда е носител на най-високото държавно отличие орден „Стара планина“ за изключителен принос в областта на физическото възпитание и спорта.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране