24.08.2022 | 19:21
Репортер пита Петков: Какво правихте под полата на Лена? Той го удари с лакът…(видео)
Според Киро не е имало удар...

Дискусии в медиите и във Фейсбук се предизвикаха заради съмнение, че бившият премиер Кирил Петков удря с лакът журналист, докато дава интервю пред репортери.

Инцидентът стана по време на изявлението на политика по отношение на премиера Бойко Борисов, където Петков беше видимо изнервен. Журналистът не спря да го провокира с въпроси от типа: „Кажете, какво правихте под полата на Лена Бориславова?“, което разгневи лидера на „Продължаваме промяната“.

В един момент той прави рязко движение с дясната си ръка, мушвайки с лакът в корема наглия репортер. „Защо ме ударихте, г-н Петков?“, развика се той, а Кирил отвърна: „Не е вярно, измисляте си!“.

Малко след това Кирил Петков помоли репортерите и операторите на големите телевизии отново да презапишат изявлението му, защото се разсейвал от провокатора.

Публикуваме видеото без коментар с намерението вие сами да прецените дали има удар спрямо представителя на медиите.

4 коментара

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    „Кажете, какво правихте под полата на Лена Бориславова?“, Как какво-ами търсил си е ‘харвардската’диплома.

  2. Драган Иванов каза:

    Трябва да му е много малко умственият багаж на този канадец Про100 Кирчо да се държи така с журналист, на който работата му е да задава провокативни въпроси, а не е опитомена дръжка на микрофон, тип мисирка. Това за мен е завършен ГЛУПАК и мястото му не е в политиката.

  3. бай каза:

    Ако не друго, злобари,комплексари и глупаци в BG бол…..

  4. Иван Драганов каза:

    Трябва да му е много малко умственият багаж на този репортер, за да провокира по този начин който и да е / в случая Кирил Петков/. Това за мен е завършен ГЛУПАК и мястото му не е в тази гилдия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране