16.12.2016 | 11:57
Решетников плаши Нинова със съд, не бил лъжец
Шефът на БСП му казала как предполага, че кандидат-президентът ще е Румен Радев

След гастрола си по няколко български медии бившият директор на Руския институт за стратегически изследвания генерал-лейтенант Леонид Решетников се включи и в “Шоуто на Слави”. По думите на Трифонов руснакът сам пожелал да участва и екипът на шоуто се свърза с него по Skype.

Решентиков повтори вече разказаната няколко пъти версия – че в началото на август бил в България, за да прибере жена си и трите си внучета от почивка у нас. Собственикът на футболен клуб „Славия“ Венцеслав Стефанов му предложил да се запозная с Нинова и тя отишла в хотел Кристал Палас, където бил настанен.

На срещата е попитал Нинова кой ще е кандидатът за президент на БСП. Тя му казала, че предполага, че това ще е ген. Румен Радев.

“Поговорихме малко и за руско-българските отношения. От времето на Станишев БСП използва русофилски лозунги и идва на власт, а когато са на власт, всичко се променя и всичко се проваля. Вече от десетина години. Аз казах: г-жа Нинова, имайте предвид, нямате партньори в Русия, не вярвам. Защото излиза като лъжа”, твърди руският генерал.

“Бях шокиран, когато Нинова каза, че не е имала среща с мен. После тя каза, че аз лъжа – това е възмутително. Има съд и аз ще се постарая да използвам тази възможност за г-жа Нинова и г-жа Шаренкова: да кажат за тези клевети, че съм корумпиран и съм изгонен от Кремъл – много смешни работи”, заяви Решетников.

“Като ме питате кой е проруски политик в България, аз не мога да кажа. Кой е проамерикански мога свободно да кажа: 5-6 имена свободно мога да кажа, и в БСП, и в други партии. А кой е проруски – не зная”, твърди той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране