04.07.2015 | 0:04
Родители скочиха срещу учителя Тео, пишел двойки на децата им
В българското образование има хиперинфлация - сегашната шестица се равнява на четворка отпреди 20 г, обясни той

Учителят на златни медалисти по физика и носител на приза „Мъж на 2014 година” Теодосий Теодосиев се оказа нежелан от родителите в Казанлък.

Причината за недоволството им е, че той пишел ниски оценки на децата им и не преподавал по учебник. Срещу преподавателя е стартирана дори подписка, съобщи Нова ТВ. Родители се оплакват, че децата им изкарвали двойки, които не били вписвани в бележници или дневници. Така те чак в края на годината разбирали за слабия успех на децата си.

Учителят обясни, че не пишел слабите оценки в бележниците, защото давал шанс до последно на всеки ученик да излезе на дъската и да повиши оценката си. Родителите недоволстват обаче и за това, че Теодосиев преподавал физика на много високо ниво, неразбираемо за децата.

В българското образование има хиперинфлация – сегашната шестица се равнява на четворка отпреди 20 години, коментира учителят в ПМГ „Никола Обрешков” в Казанлък, който е дългогодишен ръководител на подготвящата и чужденци безплатна „Школа ТЕО” по приложна математика и физика и създател на собствена методика за формиране на силов интелект.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране