06.08.2015 | 0:52
Рогоносец потроши колата на любовник
Побеснелият мъж спретна гонка със съперника си по централната улица

Измамен съпруг от Симеоновград подгони с автомобил колата на любовника на жена си, засече го на централна улица и след като блъсна возилото му, се нахвърлил върху него с юмруци и бейзболна бухалка. Вследствие на свирепия побой симеоновградският Казанова е с пукната глава, леко мозъчно сътресение и сменена физиономия.

До по-тежка ситуация не се е стигнало само заради светкавичната намеса на полицията. Пристигналите бързо служители на реда разтървали двамата биещи се и ги закопчали. Те ще бъдат съдени по бързата процедура за хулиганство.

Екшънът, който развесели цял Симеоновград, се разиграл около 16.50 часа във вторник на кръстовището на улиците „Цар Освободител” и „Шейново”. Именно там фолксвагенът на съпруга Станчо Е. засякъл аудито на 40-годишния Димо. Последният имал закачка с жената на 39-годишния Станчо, която лъснала тия дни. Измаменият съпруг направил засада на благоверната си и когато я спипал с любовника, пожелал мъст, разказва „Монитор“.

Бил се подготвил с бокс и бухалка. Единственото, за което съжалявал, че не взел и законното си огнестрелно оръжие. Това, което последвало, вече е почти митологизирано в Симеоновград. Като видял че пасатът му не може да настигне новичкото „Ауди” на любовника, Станчо направил обход и изпреварил Димо, който не е от града на Марица. Засякъл го на кръстовището и се блъснал почти челно в него.

След инцидента наизскачали от колите, но любовникът бил само с голи ръце, а съпругът – с бокс и бухалка. От полицията уточняват, че раните на двамата са обработени в Бърза помощ и  съперниците в любовта са насочени за домашно лечение, няма опасност за живота им.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране