15.06.2022 | 12:49
Румен Овчаров: Правителството е некомпетентно
Без промяна в ръководството на БСП не можем да очакваме резултати

БСП може да излезе от това правителство. Може да развали тази коалиция. Има достатъчно основание, има достатъчно аргументи за това. Правителството според мен е слабо. Правителството е некомпетентно. Тука  изключвам нашите министри. Аз и друг път съм говорил за това, че те стоят по съвсем различен начин в този кабинет.“ Това е казал по време на заседанието на пленума на левицата в неделя Румен Овчаров. По думите му правителството е подвластно на външни икономически интереси и което е по-тъжно, то е подвластно на външни политически интереси. Не се съобразява с експертни мнения, не се съобразява с коалиционното споразумение.

„Аз съм го казал преди една година – с това ръководство на партията ние кой знае какви оглушителни резултати няма да спечелим и трябва да направим необходимата промяна. Не я направихме и получихме резултата. И той не беше оглушителен успех.  Сега изживяваме надеждата,  че докато сме във властта ще спечелим електорална подкрепа.  Дай боже, но се съмнявам.“ – подчертал още Овчаров в своето изказване. „Нямаме възможност да избягаме от трудните решения, това казвам на ръководство на партията и на другарката Нинова –  нямаме възможност!  Ще трябва да минем през тях и колкото по-навреме го направим, толкова по-добре за цялата партия и за нея лично.“ – допълнил той.

1 коментар

  1. БЪЛГАРИН каза:

    А СЕГА – КОГАТО „ИТН-ПРЕДАТЕЛИ“ ПРОВАЛИХА УПР. КОАЛИЦИЯ, И СЕ ОТИВА НА НОВИ ИЗБОРИ, ПРИ КОЕТО ГЛАСОВЕТЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ЩЕ СЕ РАЗСЕЯТ СРЕД 10-КИТЕ АНТИГЕРБ-ПАРТИИ,ВКЛЮЧИТЕЛНО ВЪЗХОДЯЩАТА „ВЪЗРАЖДАНЕ“ – КОЯТО С АНТИ-НАТО И ЕС ПОЗИЦИЯ – НЕ БИ МОГЛА ДА БЪДЕ КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР, ПРИ ГЕРБ – ОТНОВО ПЪРВА, И С КОАЛИЦИОННИ ПАРТНЬОРИ ДПС И ИТН – КОЯТО ЕДВА ЛИ ЩЕ ВЛЕЗЕ ПАК В ПАРЛАМЕНТА!ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ 10-КИТЕ АНТИ-ГЕРБ ПАРТИИ – НЯМА ДА ПРЕСКОЧАТ 4%-ТА БАРИЕРА, И ТАКА АНТИ-ГЕРБ ВОТА ЩЕ ПРОПАДНЕ! ТАКА БЕ 12-ГОДИНИ, И ГЕРБ УМНО СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ГЛУПАВАТА РАЗПОКЪСАНОСТ И НЕОБЕДИНЯВАНЕ В ИЗБОРЕН ЮМРУК НА АНТИ-ГЕРБ ПАРТИЙТЕ! ЗА УСПЕШНИ ИЗБОРИ – ТРЯБВА ВСИЧКИ АНТИ-ГЕРБ ИЗБОРНИ ФОРМАЦИИ – ДА СЕ ОБЕДИНЯТ САМО В ТРИТЕ ДОКАЗАЛИ СЕ С ИДЕЙНОСТ И УПРАВЛЕНСКИ ЛИЧНОСТИ ВОДЕЩИ ПАРТИИ – БСП, ДБ, И ПП, СЪС ЗНАЧИМО ИЗБОРНО ПРЕВЪЗХОДСТВО, ЗА ДА НЯМА „ИТН-КАТАКЛИЗМИ“!!! И НИКАКВО ПРЕДИЗБОРНО ПЛЮЕНЕ МЕЖДУ ТЯХ ТРИТЕ!!! ВСИЧКО ДРУГО Е ПОЛИТИЧЕСКА ГЛУПОСТ И ПРОВАЛ – СТИГА С ТИЯ „ЦЕПЕНИЯ“, ПРОТИВОРПОСТАВЯНИЯ, И ОПЛЮВАНИЯ – МЕЖДУ РЕАЛНИ СЪИДЕЙНИЦИ И СЪМИШЛЕНИЦИ – С ГОЛЯМАТА ЦЕЛ – ДОБРУВАНЕТО НА НАРОДА И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ДЪРЖАВНОСТТА НА „НАРОДНА РБ“!!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране