18.02.2017 | 19:15
Румен Петков: Следващият парламент ще излъчва нестабилност
Правителството води напълно неадекватна външна политика, начело с президента Росен Плевнелиев, допълни Петков

Следващият парламент ще излъчва нестабилност. Това заяви в предаването „Офанзива“ по Канал 3 Румен Петков от АБВ. По думите му в него могат да влязат обидни за обществото формации, като например партията на Веселин Марешки.

„Срещу него има повдигнати 2 обвинения във Варненския съд. Трябва да се разследва въпросът как той купува горива, как държи такава цена и с какво се компенсира голямата разлика“, допълни Румен Петков.

Той коментира и направената ревизия в министертвата от страна на служебното правителство към кабинета „Борисов 2“. „За кратък период не може да се направи дълбочинна ревизия. Служебният кабинет обаче влезе изключително подготвен. Подходът на Огнян Герджиков е правилен“, поясни Петков.

Според него е необходима ревизия на съоръжението на българо-трурската граница. „Тя не играе никаква роля, това е провал на отиващото си правителство“, отбеляза Петков. Според него АБВ протежава усещане за способност да се прави политика и е алтернатива на сегашното управление.

„Татяна Дончева, Любомир Халачев са доказали се лица. Предлагаме и млади лица, като Константин Проданов. Аз ще оглавя листата в Плевен Петков. Присъствието е до 35 и от 35 до 60 години. Листите ни са качествени, способни да правят политика“, каза още Румен Петков. Той заяви, че правителството е водило напълно неадекватна външна политика, начело с президента Росен Плевнелиев.

„При победата на президентските избори не трябва да се подценява личния ресурс на ген. Радев, въпреки че и БСП беше фактор“, каза още Румен Петков.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране