29.01.2016 | 0:01
Румяна Ченалова сензационно: Цацаров нареди да осъдят Цветанов
Тя и Владимира Янева били близки, до момента в който не й казали, че ще бъде жервана заради скандала

Главният прокурор Сотир Цацаров казал на шефа на Софийски градски съд Владимира Янева, че ако иска да запази поста си, трябва Цветан Цветанов да бъде осъден. Това разкри сензационно бившият съдия от съда Румяна Ченалова в „Шоуто на Слави“.

Сотир Цацаров  даде за се разбере, че ако Янева иска да запази работата си, трябва да изпълни нареждането. Мен също са ме уговаряли  да разговарям  със съдията, но аз не го изпълних, призна Ченалова .

По думите й била много близка с Янева до момента, в който не й признала, че трябва да е жертвата. Тогава разбрах, че спасява себе си, допълни Ченалова . По думите й Висшият съдебен съвет  не решава реалните  проблеми на магистратите като тяхната натовареност, например, а се изживява като наказателен орган за образуване на дисциплинарни производства.
Румяна Ченалова  припомни, че прокуратурата се задейства за малозначителни  неща, но не и за важните като КТБ  и начина, по който в момента се разграбват активите на банката  от групата около Делян Пеевски  и Александър Сталийски. Ченалова подробно разри схемата, по която държавното обвинение манипулира резултатите от работата си.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране