07.08.2023 | 22:02
Руски актьор: Спах с Филип Киркоров. Казвам го заради Путин
Алексей Панин разказа за двама хомосексуалисти в руския шоубизнес

Руският актьор Алексей Вячеславович Панин разкри нещо, което се знае отдавна – че роденият в България изпълнител Филип Киркоров е гей, предаде ТСН.

Актьорът разказа за двама хомосексуалисти в руския шоубизнес. Панин направи признания за сексуалната ориентация на тези знаменитости, защото подкрепят кървавата политика на Путин и пълномащабната война срещу Украйна. „Никога не бих казал това. Казвам го само след като чух тяхната политическа позиция”, обясни Панин.

Според актьора всички в руския шоубизнес знаят, че актьорът Виктор Сухоруков, който изигра Виктор Багров във филмите “Брат” и “Брат 2”, е гей. Трябва да се отбележи, че Сухоруков е включен в “черния списък” на Украйна поради подкрепата си за Путин и неговата кървава политика.

Също така скандалният актьор каза, че е спал с бившия съпруг на Алла Пугачова, певецът-путинист Филип Киркоров. “Спах с Киркоров. Вярно е. Той пристигна с бяла кола. Пращаше ми и клипове”, каза Панин. Киркоров, както е известно, открито подкрепя военнопрестъпния режим на Путин.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране