27.07.2018 | 21:25
Самоуби се издирваният за убийство на бизнесдама в Благоевград

Мъжът, издирван за убийството на бизнесдама в Благоевград, се самоуби. 40-годишният Радослав Стипцаров. се е застрелял с ловна пушка.

Според местните хора около 9.00 часа тази сутрин от къщата, в която живеят двама братя, са се чули два изстрела. Най-вероятно там се е укривал заподозреният.

„Издирваният за убийството тази нощ Радослав Стипцаров е открит в къщата убит. До него е имало ловна пушка двуцевка“, заяви директорът на ОДМВР Николай Хаджиев.

Според него е действано по горещи следи след убийството, проверявани са възможните адреси, къде може да се укрие. Соченият за убиец е влязъл в къщата на двамата братя, маскиран с перука. Той заявил, че е гладен, преди това е отнел мобилните им телефони, за да не издадат положението му.

След като е локализирано местонахождението на Стипцаров е извикан специализирания отряд от София, които са щурмували къщата. Според комисар Хаджиев убитият е издирваният за убийството на бизнесдамата от Благоевград.

По-рано през деня от едната от къщите беше изведен човек, за когото се предполагаше, че е заподозреният.

Убийството е станало около 1.00 часа през нощта. Жертвата е на 58 години и е била част от ръководството на известно заведение за хранене в града. Такси я е оставило пред блока, влязла е във входа и именно там е причакана. Нейна съседка я намерила. Жената е починала в резултат на огнестрелна рана в областта на гърдите.

Главният заподозрян Радослав има криминално досие. Доскоро той е живял с дъщерята на убитата. Преди седмица обаче пребил момичето и оттогава полицията го издирва. Предстои тази версия да бъде потвърдена или отхвърлена от полицията.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране