13.04.2024 | 11:40
Съпруг хвана жена си в леглото със сина им монах! (ВИДЕО)
Разюзданата дама се оказа виден политик, предизвика огромен скандал

Съпруг изненадващо хвана жена си, политик, в леглото с осиновения им син, будистки монах в скандал, който разтърси Тайланд.

Кадри показват момента, в който подозрителният бизнесмен изненадва влюбените, докато лудуват в брачната спалня в дома им в Сукотай, Тайланд. Нахлувайки в спалнята, 64-годишният мъж разгръща чаршафите и хваща голата си съпруга от тайландската Демократическа партия Прапапорн Чойвадко, на 45 години, заедно с голия монах Пра Маха.

Чойвадко, която е виден политик в родината си, се оправда пред медиите, заявявайки: „Не сме правили секс. Нищо не се е случило, не е както изглежда на видеото. Той имаше проблеми, така че просто си говорихме заедно и след това щяхме да се къпем“.

Измаменият съпруг разказа, че е започнал да подозира, че съпругата му има афера и умишлено й заложил капан, за да я хване в крачка. Той добави, че обвинява монаха, че е „прелъстил жена му“.Богатият предприемач каза, че миналата година съпругата му казала, че съжалява монаха и го попитала дали могат да го „осиновят“. „Жена ми винаги е била много религиозна. Дори се срещнахме в местния храм. Но наскоро забелязах, че тя прекарва повече време с младите монаси. Виждал съм я да влиза в стаята му и да се заключват“.

На будистките монаси в Тайланд не е позволено да остават насаме с жени и също така полагат клетва за безбрачие, за да служат като пример на своите поклонници.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране