04.04.2024 | 18:04
Съпругата на Нотариуса се закани да съди всеки, който излезе и петни опетненото й име
И е все повече явно, че използването на името на Мартин Нотариуса сега изпълнява предимно политически цели, отколкото някакви други

Съпругата на Мартин Божанов – Нотариуса ще съди всеки, който разпространява клевети по неин адрес. Защото истината е, че убийствата на далеч по-големи риби, свързани с прехода и ъндърграунда отекнаха само за дни, докато името Мартин Божанов – Нотариуса вече тече и от чешмата.

И е все повече явно, че използването на името на Мартин Нотариуса сега изпълнява предимно политически цели, отколкото някакви други.

Днес народните представители изслушаха министъра на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов относно дейността на Мартин Божанов. Силовият министър за пореден път днес отрече изобщо да е познавал убития.

И понеже Божанов е сравнително дребна риба, всичко, свързано с него, би могло да бъде експлоатирано сравнително безопасно, удобно, за всякакви политически и пропагандни цели, нещо което със сигурност все още никой не прави в такава степен с името на Алексей Петров или Красимир Каменов – Къро. Но това сравнение, разбира се, звучи смешно, защото разликата между Нотариуса и последните двама е в космически размер.

Съпругата на Мартин Божанов – Гергана, определи ситуацията като безумна от гледна точка на шума около неговото наследство, което се оказва крайно хиперболизирано.

„Аз съм човекът, който би желал тази безумна ситуация да се разреши възможно най-бързо. Никога не съм искала да ограбвам никого. Независимо от развалените отношения на дъщерята Мария Божанова със съпруга ми, за които тя сама призна в телевизионния ефир. Независимо от факта, че съпруга ми 28 години не беше виждал първия си син Любен. Син, който никога не потърси баща си и който към днешна дата използва смъртта му за популярност и пиар кампании. Независимо от факта, че майката на дъщеря му Мартина – Адриана Симеонова подава множество изфабрикувани сигнали срещу него приживе.

Става въпрос за фирма, която в момента няма управител и единствените варианти са или да бъде свикано Общо събрание на което да бъде постигнато взаимно-удовлетворяващо решение, или въпросните фирма да бъде обявена в несъстоятелност и ликвидация, защото в момента е без управител“, обясни Гергана Божанова.

„Всичко свързано с това наследство, е толкова просто, че няма накъде. Има наследници, законът ясно е показал какво ще наследят. Същият този закон е показал и пътя, по който това може да случи. Гарантирам, че не просто не съм човек, който би правил спънки, а съм човек, който търси справедливото решение. Също така заявявам, че ще съдя всеки, който излезе да петни името ми, да разпространява клевети и неистини по мой адрес. Всичко си има граници“, заяви още Гергана Божанова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране