07.03.2015 | 21:33
Сърменов в скандал със столичен мол
Отворил сам вратите на аварирал асансьор

Калин Сърменов предизвика скандал в столичен мол. Актьорът, известен като Милото, влязъл в претъпкан асансьор, който обаче в един момент заседнал. Вместо да изчака да дойдат аварийните екипи, Сърменов пренебрегнал мерките за безопасност и взел нещата в свои ръце. Неясно как Милото отворил вратите и така хората започнали да излизат от асансьора.

Според управата на мола, актьорът не е трябвало да бърза, а да изчака аварийния екип. В асансьора били около 20 човека. Те започнали да натискат аварийния звънец, но нямало реакция. Пътниците в асансьора очаквали поне успокоителен глас по звуковата уредба.

Представител на търговския комплекс обясни, че аварийният екип има норматив от 3 минути, за да се задейства. Калин Сърменов обаче не изчакал това време. Освен това имало и телефон за връзка при авария, който обаче хората в асансьора не използвали.

Милото коментира, че ситуацията била типично българска. „Щом е претъпкан, асансьорът изобщо не трябва да тръгва”.

Ето какво написа актьорът на страницата си във фейсбук:

„Здравейте, в съботният ден, когато мола се пръска по шевовете от посетители, около 15 човека част от които деца заседнахме в един от асансьорите. Както се полага натиснахме звънец за помощ. Нищо. След 5 мин още нищо. След което сами отворихме със сила врата и излязохме. Сами можете да се сетите, че част от хората се бяха уплашили. Отидох до информацията, казах за проблема и как никой не е реагирал. Жената там се засмя… Интересно кое е смешното в цялата история. Кога точно щяха да разберат че има хора заклещени в асансьора, защото служителката разбра от нас. И защо тази информация й се видя толкова забавна”, написа Калин Сърменов и се обърна към служителите на мола: „Искам само да ви кажа, че и най сериозните намаления не могат да компенсират неадекватното отношение на служителите ви, особено когато се отнася за сигурността на хората.”

Малко по-късно историята все пак претърпя развитие. Дали заради известността на актьора или за това, че описанието на неприятната случка придоби публичност, с него се свързали лично от ръководството на мола.

1 коментар

  1. ууу каза:

    кой беше този п..дал

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране