18.12.2023 | 13:51
Сексскандал в Сената на САЩ, снимаха гей порно (видео)
Хомосексуалист опозори историческа зала на американския законодател

Служител на Сената, демократ, беше уволнен, след като в мрежите се появи видеоклип, на който той прави секс друг мъж в историческа зала на Сената. Това е залата за изслушване на Сената, потвърдиха от офиса на сенатора в изявление, цитирано от Daily Caller.

Полицията на Капитолия вече разследва инцидента, който стана известен, след като Daily Caller получи видеозапис, на който се вижда как служителят прави анален секс в сенатската стая Hart 216.

Видеото, публикувано първоначално от Daily Caller, се завъртя в социалните мрежи и показа двама мъже, които се съвокупляват без свян. Единият от двамата любовници е Айдън Маезе-Черопски – асистент на демократа Бен Кардин.

 

От кабинета на сенатора на Демократическата партия заявиха, че развратникът вече не работи в Сената.

Айдън Маезе-Черопски коментира изцепката си в Linkedin: “Обичам работата си и никога не бих пренебрегнал мястото, където я върша, въпреки че моите действия показват лоша преценка”.

Професорът по право от университета “Джордж Вашингтон” Джонатан Търли изложи потенциалните правни проблеми, с които може да се сблъска служителят заради порнографията. Те включват обвинение за “неприлични, непристойни или непристойни действия”. За злоупотреба с обществена собственост и/или евентуално за незаконно проникване, според правния му блог.

“Очевидно е, че видеозаписът ще доведе до уволнение на всички замесени служители”, пише Търли. “Въпросът обаче е евентуално наказателно обвинение. И преди сме обсъждали порнографски видеоклипове, заснети в църкви или на други места. Такива порнографски снимки в църква са предизвиквали призиви за съдебно преследване и в други държави. Служителите на църквата имат достъп до такива помещения. Но въпросът е дали това неофициално използване би представлявало незаконно проникване. Също така се използва официална зона за лични цели. Въпреки че не е ясно дали е имало някакви търговски ползи, извлечени от видеото, което се намира в различни сайтове.”

 

Така наречената „съдебна“ зала в Сената е известна с това, че е домакин на изслушванията на комисията за атентатите от 11 септември. A също и с изслушването на бившия директор на ФБР Джеймс Коми за Доналд Тръмп през 2017 година. Освен това през 2001 г., малко след атаките от 11 септември, тогавашният лидер на мнозинството в Сената Том Дашъл получи писмо с антракс.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране