16.07.2015 | 0:33
Шампионка от Пекин плува гола в басейна
За игрите в Лондон всички ме бяха отписали, смее се американката

Трикратната олимпийски шампионка Натали Къфлин блесна пред почитателите си в нова светлина. Американската плувкиня засне фотосесия, онагледяваща една нейна обичайна тренировка, но с една разлика – красавицата беше напълно гола. Именитата спортистка е едно от лицата в тазгодишното издание на Body Issue 2015, известното списание на ESPN, което разсъблича звездите на спорта.

Къфлин очевидно се е чувствала в естествената си среда по време на фотосесията. За да й е още по-комфортно, снимките се осъществиха в басейна. Потре-саващите кадри с подводна камера позволяват да бъдат оценени по достойнство всички форми на Натали, а допълнителна пикантна нотка внася загарът на плувкинята.

Родена на 23 август 1982 година, Натали Къфхлин е носителка на 12 медала от олимпийски игри и първата жена в историята, слязла под 1 минута на 100 метра гръб. В Пекин през 2008 година тя става първата американска спортистка в историята на съвременните игри, завоювала шест отличия в рамките на една олимпиада, както и първата плувкиня в историята, успяла да спечели две поредни титли на 100 метра гръб.

Успехите донесоха на Къфлин приза за най-добра плувкиня в света, а освен това тя три пъти е била избирана за №1 на САЩ в този спорт. Натали е спечелила общо 49 медала от големи международни състезания, сред които 22 златни, 17 сребърни и 10 бронзови отличия от олимпиади, световни първенства и Тихоокеанските игри.

Сега амбицията на Натали е да участва на олимпиадата в Рио. „Годината на олимпиадата в Лондон беше най-лошата в кариерата ми. Затова реших да продължа до Рио, казва спортистката. – През 2012 навърших 30, много от колежките ми ме бяха отписали решиха, че ще се откажа, ще родя деца и просто ще изчезна за спорта. Вероятно това е логичното решение, но аз реших да продължа, защото обичам да се състезавам, а и усещам, че мога да го правя успешно.“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране